Palvelut

KAIKEN KATTAVAT PALVELUT HELSINGISSÄ

Tarjoamme saman katon alla kattavasti autohuolto- ja autokorjaamopalvelut. Tervetuloa osaaviin käsiin Jäähdytintielle Helsinkiin!

AUTOHUOLTO- JA AUTOKORJAAMOPALVELUT

Palvelemme vankalla kokemuksella ja ammattitaidolla. Osaava henkilökuntamme ja tehokas laitteisto vikatestereineen takaa laadukkaan palvelun kaikkiin auton huoltoon ja korjauksiin liittyvissä asioissa. Huollamme ja korjaamme niin henkilö- kuin pakettiautot merkkiin, malliin tai ikään katsomatta. Teemme niin määräaikaishuollot kuin vuosihuollot, katsastushuollot, pakokaasumittaukset ja ruostevauriokorjaukset. Autojen testauspalvelut toteutamme korkealaatuisilla Bosch- ja Autocom-testilaitteilla. Meiltä saat myös asennuspalvelut. Auto- Poutiainen tarjoaa asianmukaista ja asiantuntevaa palvelua tilanteen mukaan. Huollon tai korjauksen yhteydessä voit hyödyntää sijaisautopalveluamme.

ILMASTOINTIHUOLLOT JA -KORJAUKSET

Säännöllinen ilmastointihuolto takaa paitsi ilmastoinnin toimintavarmuuden, myös ajomukavuuden ja -turvallisuuden. Kun huollatat ilmastoinnin säännöllisesti ammattilaisella, voidaan esimerkiksi mahdolliset vuodot havaita hyvissä ajoin ja estää isompien kustannusten kertyminen. Huolto tulee usein ajankohtaiseksi silloin, kun ajomatkan aikana alkaa hiki virrata tai huomataan ilmastoinnin kautta tulevan epämiellyttävää hajua. Löydämme kaikenlaiset viat ja vuodot tehokkaasti. Ilmastointilaitteen epäkunto voi vaikuttaa myös muuhun autoon, joten myös ilmastointi on huollatettava säännöllisesti. Ilmastoinnissa olevat bakteerit ja epäpuhtaudet ovat myös terveysriski, joten myös ilmastoinnin puhdistaminen on tärkeää.

KATSASTUSTYÖT LAADUKKAASTI JA LUOTETTAVASTI

Hoidamme niin määräaikais-, rekisteri- kuin muutoskatsastukset ammattitaidolla. Katsastushuollon avulla varmistat, että autosi on kerralla katsastuskunnossa. Auton täytyy olla säädösten edellyttämässä kunnossa läpäistäkseen katsastuksen. Esimerkiksi auton pakokaasupäästöjen on oltava lakisääteisissä rajoissa. Toteutamme katsastustyöt auton merkkiin, malliin tai ikään riippumatta. Vianetsinnän jälkeen käymme asiakkaan kanssa läpi korjaustarpeen ja korjaamme esille tulleet viat ennen varsinaista katsastusta.

VUOSIHUOLLOT VANKALLA KOKEMUKSELLA

Varmistamme autosi ajoturvallisuuden vuosittaisessa perushuollossa. Auto ja sen osat kuluvat ajokilometrien lisääntyessä ja Suomen vaihtelevissa sääolosuhteissa. Huollattamalla auton säännöllisesti ammattitaitoisessa autokorjaamossa, ennaltaehkäiset tulevia vikoja ja vaurioita. Huolla siis autoasi sujuvan ja turvallisen ajon turvaamiseksi. Myös auton jälleenmyyntiarvo säilyy laadukkaan huollon ansiosta paremmin.

HENKILÖKOHTAISTA JA OSAAVAA PALVELUA

Palvelemme asiakkaitamme yksilöllisesti, joustavasti ja tehokkaasti. Ammattitaitoinen henkilökuntamme auttaa kaikissa auton huoltoon, korjauksiin, asennuksiin ja katsastuksiin liittyvissä asioissa. Kysy lisää ja ota yhteyttä!